متخصصین و جراحان ارتوپد افرادی هستند که به درمان بسیاری از بیماری های مربوط به استخوان ها و مفاصل میپردازند. این متخصصین برای درمان از روش های جراحی و غیر جراحی کمک میگیرند. خیلی از افراد ساعت ها و روزها در جست و جوی یک متخصص ارتوپدی خوب و قابل اعتماد در شهر و استان خود هستند و در انتخاب پزشک دچار مشکل شده اند. لذا از جمله سوالاتی که ذهن اکثر افراد را به خود مشغول ساخته است این است که، بهترین متخصص ارتوپدی کیست؟ یک متخصص ارتوپدی خوب چه ویژگی ها دارد؟ در ادامه به طور جامع در این خصوص بحث خواهیم داشت، پس تا انتها با ما همراه باشید.

دسترسی آسان به مهم ترین بخش ها
تاریخچه ارتوپدی
با وجود آن که شواهد بسیار کمی از این دوران وجود دارد ولی نشانه هایی موجود است که نشان می دهد قدمت ارتوپدی و آسیب هایی مانند شکستگی و قطع عضو و همچنین استفاده از آتل برای درمان شکستگی در آن زمان نیز وجود داشته است. در آن سال ها برخی از تمدن ها مانند سرخپوستان از روش های خلاقانه ای مانند استفاده از پوست خام خیس خورده به عنوان آتل و همچنین خشت خشک شده به عنوان گچ استفاده می کردند.
آثار به جا مانده از آن زمان مانند اجسام مومیایی و نقاشی های دیواری نشان می دهد که مصریان از بامبو و نی به عنوان آتل و همچنین عصا برای سهولت در حرکت استفاده می کرند.
یونانیان نیز کتاب های زیادی در زمینه شکستگی و در رفتگی ها نوشته اند که نشان دهنده دانش گسترده آن ها در این زمینه است. در مدرسه ایتالیایی سالرنو در قرن دوازدهم برای ثابت نگه داشتن استخوان، باند هایی را با آرد و تخم مرغ آغشته می کردند و به عنوان گچ استفاده می کردند.

منبع: https://monib-health.com/en/post/69-orthopaedic-history
متخصص ارتوپدی کیست؟
اصطلاح orthopaedic از کلمه یونانی به معنای مستقیم گرفته شده است. متخصص ارتوپدی امروزه بیماری ها و صدمات تنه و اندام ها را درمان می کند. حوزه ی فعالیت وی به استخوان ها و مفاصل محدود نمی شود، بلکه عضلات، تاندون ها، رباط ها، اعصاب، بورس های مفصلی و رگ های خونی را نیز در بر می گیرد و تشخیص ها و روش های درمانی لازم را انجام می دهند.
متخصص ارتوپد باید ۷ سال دوره عمومی را بگذراند و پس از طی امتحانات وارد دوره ی تخصص ارتوپدی شود. گذراندن این دوره بین ۴ تا ۵ سال در دانشگاه های مختلف زمان میبرد. از آنجا که این حوزه ی پزشکی از دقت و حساسیت زیادی برخوردار است افرادی که می خواهند تحت درمان متخصصین این حوزه قرار بگیرند در پی این هستند که روند تشخیص و درمان به دست بهترین متخصص ارتوپدی انجام شود.


مشکلات ارتوپدی رایج کدامند؟
بیماری های مزمن ارتوپد باعث به وجود آمدن درد و عملکرد غیر طبیعی می شود و ممکن است گاهی فرد در انجام فعالیت های روزمره به مشکل بر بخورد و حتی به مرور زمان بد تر شود، برخی از رایج ترین مشکلات ارتوپدی عبارتند از:
مشکلات رایج استخوانی
- ناهنجاری های استخوانی
- عفونت های استخوانی
- تومورهای استخوانی
- شکستگی های ناشی از زمین خوردن
- شکستگی های ناشی از تماسهای ورزشی
- ناهنجاری های ستون فقرات
مشکلات رایج مفصلی
- آرتروز
- بورسیت
- دررفتگی
- درد مفاصل
- تورم یا التهاب مفاصل
- پارگی رباط یا همان لیگامان
بشنویم صحبت های دکتر شیروانی بختیاری را در مورد شایع ترین مشکلات ارتوپدی:

چه زمانی باید به متخصص ارتوپدی مراجعه کنم؟
می دانید بهترین زمان مراجعه به متخصص ارتوپد چه موقع می باشد؟ یک باور رایج و غلط در بین عموم افراد این است که بعد از اینکه شدت بیماری به اوج خود رسید به متخصص ارتوپد مراجعه می نمایند. به دلیل اینکه برخی از بیماری ها ممکن است در مراحل ابتدایی خود علائم جدی را از خود بروز ندهند بهتر است با مشکلات ارتوپدی آشنا بوده تا قبل از حاد شدن بیماری به درمان آن بپردازید. بهتر است اگر دچار سطحی ترین آسیب دیدگی استخوان، عضلات، مفاصل و .. شده اید به متخصص ارتوپد مراجعه کنید تا تشخیص و درمان تخصصی انجام شود.
خدمات جراح ارتوپد
متخصص ارتوپد به درمان بسیاری از مشکلات مربوط به استخوان و مفاصل میپردازد. در زیر به تعدادی از خدمات دکتر رضا شیروانی بختیاری میپردازیم:
جراحی تعویض مفصل
اولین موردی که باید بدانید این است که در آرتروز های ناتوان کننده جراحی تعویض مفصل انجام می شود و ناتوانی باید در حدی باشد که درد بیمار ما با درمان های دارویی، فیزیوتراپی، تزریقات مفصلی و آب درمانی ها خوب نشود. اگر درد ادامه پیدا کند و یک درد مقاوم باشد، نیاز است تعویض مفصل انجام شود.
جراحی تعویض مفصل لگن
مراحل جراحی تعویض مفصل لگن
مرحله اول
جراحی تعویض مفصل لگن به این صورت است که جراح ابتدا با یکی از دو روش بیهوشی عمومی و یا بی حسی ستون فقرات بیمار را بیهوش می کند.
مرحله دوم
بعد از با ایجاد شکافی در ناحیه مورد نظر (پشت) و کنار زدن عضلات و برداشتن قسمت بالایی لگن جراحی آغاز می شود.
مرحله سوم
بعد از پاکسازی حفره لگن و برداشتن مفصل آسیب دیده و غضروف ها، مفصل مصنوعی جدید که پروتز نام دارد جایگزین خواهد شد و ساقه فلزی را به استخوان بدن وصل می شود.
مرحله چهارم
در نهایت کلیه بخش ها در جای خود محکم می شود و زرد پی و ماهیچه های اطراف لگن محکم می شوند.
جراحی تعویض مفصل لگن به طور کلی حدود ۱ تا ۳ ساعت طول خواهد کشید. این جراحی میتواند به کاهش درد، بهبود عملکرد لگن، بهبود حرکت و بهبود کیفیت زندگی فرد کمک کند به همین دلیل انتخاب بهترین جراح لگن بسیار مهم است.
جراحی تعویض مفصل زانو
معمولا افرادی که دچار آرتریت و ساییدگی در زانو و همچنین درد شدید هستند برای جراحی تعویض مفصل زانو اقدام می کنند. در جراحی تعویض مفصل زانو یا آرتروپلاستی زانو قسمت آسیب دیده زانو با مفصل مصنوعی جایگزین می شود. این جراحی به کاهش درد بخش های مختلف زانو مانند پشت زانو و زیر زانو کمک می کند.
فیلم رضایت مراجعه کنندگان از جراحی تعویض مفصل توسط دکتر رضا شیروانی
جراحی تعویض مفصل شانه
تعویض مفصل شانه به دلایلی مانند شکستگی استخوان، التهاب مفصلی شدید، پارگی کلاهک گرداننده شانه و … انجام می شود.
در جراحی تعویض مفصل شانه، بخشی که دچار آسیب شده است به طور کلی با یک گوی فلزی کاملاً صیقلی متصل به یک میله در درون یک کاسهی پلاستیکی جایگزین می شود.
جراحی آرتروسکوپی
آرتروسکوپی یک روش مینیمال اینویسیو یا کم تهاجمی است که پزشک با یک برش حدودا نیم سانت و کمتر از یک سانت وارد مفصل زانو، مفصل شانه، مچ پا یا مچ دست می شویم و با لنزی که زاویه های مختلف دارد جزئیات مشاهده می شود.
در اعمال مختلف و در مفاصل مختلف این زاویه های لنز فرق می کند و بر اساس زاویه میدان دید کافی بر اساس مفصل به پزشک می دهد. با آن لنز وارد می شویم و در واقع کل سطح مفصل را می توانیم ببینیم . اگر نیاز به انجام عمل دیگری باشد در طرف مقابل دیگر مفصل یا طرف مقابل محلی که وارد شده ایم، یک برش نیم سانتی دیگر ایجاد می کنیم و وسایل مخصوصی که نیاز است وارد مفصل شود مثلا اگر لیگامان ها را بخواهیم لمس کنیم وسیله پروب را وارد می کنیم و یا اگر بخواهیم قسمتی مانند منیسک را برداریم وسیله پانچ را وارد می کنیم و یا اگر بخواهیم بافتی را بتراشیم از شیور استفاده می کنیم.
چه زمانی جراحی آرتروسکوپی انجام می شود؟
دلایل آرتروسکوپی شانه
- ترمیم روتاتور کاف شانه
- برداشتن خارهای استخوانی
- برداشتن یا ترمیم لابروم
- ترمیم رباطها
- برداشتن بافت ملتهب یا غضروفهای سست شده
- عمل ترمیمی برای جلوگیری از دررفتگیهای مکرر شانه

دلایل آرتروسکوپی لگن
- خروج تاندون از جای خود
- درمان و بهبود سائیدگی
- عفونت مفصل لگن
- برطرف کردن آسیب های وارد شده
- بزرگ شدن ران و برخورد حفره های استخوان
دلایل آرتروسکوپی زانو
- پارگی یا آسیب دیدگی رباط صلیبی
- ناپایداری مفصل کشکک زانو
- خراب شدگی و جداشدگی غضروف زانو
- عفونت مفصل زانو
- پیوند غضروف زانو یا ترمیم آن
- شکستگی های استخوان زانو
- ترمیم نقص های غضروف
درمان آسیب های ورزشی
آسیب های ورزشی، صدماتی هستند که در طول تمرین و ورزش در افراد رخ میدهد. معمولا آسیب دیدگی های مفصلی و اندام ها از شایع ترین مشکلات در آسیب دیدگی های ورزشی هستند. گاهی این آسیب ها به دلیل تمرینات ضعیف، عدم گرم کردن، حرکات کششی نامناسب و … به وجود می آید.
گاهی ورزشکار مفاصل یا اندامش مانند آرنج، مچ دست، شانه، زانو، مچ پا، مفصل لگن یا انگشتان آسیب می بینید و به ورزش خود ادامه می دهند که کاری بسیار خطرناک و اشتباه است.
معمولا جهت درمان دو مرحله وجود دارد:
مرحله اول، مرحله حاد هست که ورزشکار در زمین ورزشی باید به آن توجه کند. مرحله بعدی مراحل مزمنی است که نیاز به اقدامات درمانی از طرف پزشکان دارد. به طور کلی ورزشکاران باید این مساله را جدی گرفته و پس از کوچک ترین مساله به دنبال بهترین دکتر برای درمان آسیب های ورزشی باشند.
ویس رضایت یکی از مراجعه کنندگان دکتر رضا شیروانی را بشنویم:

درمان آرتروز
آرتروز به معنای تخریب غضروف مفصلی است. آرتروز یک بیماری همگانی است و در اکثر افراد رخ می دهد. وقتی غضروف مفصلی از بین برود و ضخامت آن کم شود اولین نشانه آرتروز می باشد . آرتروز در هر سنی می تواند رخ دهد و از سن ۳۵ سال به بالا آرتروز مفاصل شروع می شود و جزو شایع ترین بیماری های مفاصل، آرتروز می باشد . ۶۰ درصد از افراد بالای شصت سال و ۴۰ درصد از افراد در سن چهل سالگی آرتروز دارند و از بیماری خود آگاه نیستند. آرتروز یا استئوآرتریت بیماری است با مشخصه ی تحلیل و از بین رفتن غضروف مفصلی و رشد خارهای استخوانی که باعث التهاب بافتهای اطراف می شود. شایع ترین مفاصل درگیر عبارتست از: زانو، انگشتان دست، پا و ستون فقرات.
در واقع آرتروز از شایع ترین بیماری های سالخوردگی است و به دلیل برخی عادات و روش های نادرست بهره گیری از مفاصل در جامعه ما همه گیر و عمومیت بسیار دارد و علل مختلفی را برای این بیماری برشمرده اند. هر چند علت این اختلاف در موارد مختلف هنوز ناشناخته است ولی می توان طیف گسترده و وسیعی از ترکیب یا عوامل مکانیکی، زیست شناختی، بیو شیمیایی، التهابی و ایمنی را برای ایجاد تشدید عارضه و بیماری آرتروز برشمارد.
درمان و ترمیم منیسک
از جمله شایع ترین مشکلات زانو میتوانیم به کشیدگی و پارگی منیسک اشاره کنیم. پزشک با توجه به نوع پارگی و شدت آن بهترین روش درمانی را ارائه خواهد داد. برخی افراد باید تحت جراحی قرار بگیرند در این جراحی پزشک به ترمیم یا برداشت کامل منیسک میپردازد. اگر نیاز به برداشت کامل منیسک نباشد میتوان از روش های درمانی کم تهاجمی مانند آرتروسکوپی استفاده کرد. اگر آسیب دیدگی شدید باشد جراح مجبور به برداشتن کاملا منیسک می شود.
روش های تشخیص بیماری های ارتوپدی
هنگام مراجعه به متخصص ارتوپد برای بررسی مشکل شما اقداماتی صورت خواهد گرفت. تعدادی از این موارد به شرح زیر است:
معاینه فیزیکی شامل مواردی مانند مشاهده، لمس و بررسی دامنه حرکتی اندام ها می شود.
رادیوگرافی شامل دو نوع ساده و با ماده حاجب می شود و باید از جهت های مختلفی گرفته شود.
این نوع عکسبرداری با کمک اشعه ایکس و کامپیوتر انجام شده و تصویری سه بعدی از استخوان را بازسازی کرده و در اختیارمان قرار می دهد.
این نوع تصویر برداری با کمک میدان های مغناطیسی انجام می شود و میتواند ساختار اجزای نرم بدن مانند لیگامان، عضله، غروف و تاندون را نشان دهد.
روش های درمانی بیماری های ارتوپدی
با توجه به نوع بیماری فرد و همچنین شدت آن، متخصص ارتوپد روش های مختلف درمانی را ارائه می دهد. در زیر به معرفی تعدادی از این روش ها میپردازیم:

ماساژ و طب سوزنی: ماساژ درمانی و طب سوزنی درمان هایی هستند که میتواند در بهبود درد کمر، گردن، آرتروز و به طور کلی مشکلات اسکلتی عضلانی موثر باشند. این روش درمانی انواع مختلفی دارد و با توجه به وضعیت جسمانی فرد روش خاصی استفاده می شود. طب سوزنی میتواند در درمان بیماری شانه یخ زده و سندروم تونل کارپال موثر باشد.

دارو درمانی: دارو درمانی میتواند هم قبل و هم بعد از جراحی های ارتوپدی تجویز شود. ابتدا روش های درمانی با دارو برای بیماران توصیه می شود پس از آن اگر این نوع درمان پاسخ گو نباشد روش های دیگری تجویز می شود. از آن جا که دارو ها واکنش متفاوتی در هر بدن نشان میدهد در مرحله بررسی بیمار و تجویز دارو باید بسیار دقت کرد.

ورزش: برای درمان و یا کاهش درد در هر بخش از اعضای بدن ورزشی منحصر به فرد وجود دارد. این ورزش ها را هیچگاه به صورت خودسرانه و بدون مشورت با پزشک نباید انجام داد زیرا حرکات اشتباه میتواند باعث افزایش درد شود. به طور کلی اگر تمرینات بهصورت منظم انجام شود، به تسکین علائمی مانند ورم مفاصل و درد بسیار کمک میکند.

فیزیوتراپی: فیزیوتراپی ارتوپدی میتواند با هدف بازتوانی عضلات انجام شود و به حفظ و همچنین بهبود دامنه حرکتی کمک کند. فیزیوتراپی نیز میتواند هم قبل و هم بعد از جراحی برای فرد تجویز شود.

جراحی: اگر سایر روش های غیر جراحی و غیر تهاجمی نتوانست در درمان و بهبود درد کمک کند میتوان از روش جراحی کمک گرفت. جراحی میتواند از آسیب های بیشتر جلوگیری کند.
هزینه درمان مشکلات ارتوپدی
همانطور که در قبل اشاره کردیم مشکلات ارتوپدی به نقاط مختلفی از بدن مرتبط می شوند و هر یک از اعضا بدن ممکن است دچار بیماری و یا مشکلی خاص شود. به طور کلی هزینه درمانی این مشکلات به عوامل مختلفی بستگی دارد که در زیر به آن اشاره میکنیم:
آزمایشات و تصویر برداری ها: قبل از شروع درمان و حتی گاهی قبل از جراحی برای تشخیص و بررسی لازم است تا تصویر برداری هایی انجام شود. هر یک از این اقدامات هزینه ای را در پی خواهد داشت.
دارو ها: ممکن است پزشک از روش های دارویی برای درمان بیمار استفاده کند در این صورت لازم است تا هر چند ماه یکبار برای تغییر دارو و بررسی وضغیت به پزشک مراجعه کرده و دارو های جدید را تهیه کند.
روش جراحی: اگر درمان های دیگر پاسخ گو کاهش درد نبود آن گاه پزشک میتواند با توجه به وضعیت بیمار یک از بهترین روش های جراحی را تجویز کند. هر یک ارز روش های جراحی با توجه به ابزار آلات مورد نیاز و مدت زمان جراحی میتواند هزینه ای متفاوت داشته باشد.
نوع مرکز درمانی: مطب، بیمارستان و یا کلینیکی که قرار است در آن بیمار معاینه و درمان شود با توجه به امکاناتی که در اختیار بیماران میگذارد هزینه ای متفاوت دریافت می کند.

بهترین متخصص ارتوپد در تهران
با توجه به شیوع بسیار زیاد مشکلات و بیماری های این سیستم بسیار مهم و پیچیده و همچنین نداشتن اطلاعات کافی و صحیح در مبتلایان، متاسفانه برخی افراد سودجو و فرصت طلب (و بعضا نا آگاهان دلسوز) تلاش می کنند تا با استفاده از این نا آگاهی ها و دامن زدن به ترس ها و اضطراب های موجود، از این بیماری ها کابوسی برای مردم ساخته و با سوار شدن بر موج حاصله، سودهای کلانی را برای خود بسازند، غافل از اینکه درمان های ناصحیح و غیر علمی و بعضا خطرناک می توانند موجب تاخیر در برطرف ساختن مشکلات شده، حتی بر شدت آن ها بیفزایند و شخص را علاوه بر مشکلات جسمی در اندوهی بزرگ و غمی جانکاه فرو برده، خانواده و در نهایت آحاد جامعه را دچار مشکلات عدیده ناشی از دردمندی و زمین گیر شدن فرد مبتلا، نمایند لذا در این جاست که اهمین انتخاب یک متخصص خوب ارتوپد نمایان می شود.
ویژگی های بهترین جراح ارتوپدی
یکی از سوالاتی که همواره از سوی بسیاری از افراد پرسیده می شود این است که بهترین متخصص ارتوپدی کیست؟ برای پاسخ به این سوال تصمیم داریم که معیارهایی را به شما ارائه کنیم که بتوانید با کمک گرفتن از آنها بهترین مختصص ارتوپدی را تشخیص دهید. از جمله مهم ترین ویژگی هایی که می توان برای بهترین جراح ارتوپدی برشمرد از این قرار است:
بیمار محور بودن متخصص ارتوپدی
از جمله ویژگی های یک متخصص ارتوپد خوب صبر در کار و توجه به صحبت ها و خواسته های بیماران است، که سبب تشخیص و انتخاب درست روش درمانی نیز می شود. پزشک باید بتواند به خوبی به مشکلات بیمار گوش دهد و به فکر پایان دادن به جلسه مشاوره نباشد.
تجربه و مهارت متخصص ارتوپدی
از دیگر ویژگی های بارز یک جراح ارتوپدی خوب داشتن سابقه و مهارت در کار است. جهت اطمینان از سابقه خوب پزشک می توانید از بیماران حاضر در مطب ایشان اطلاعات کسب نماید. تجربه پزشک یکی از ویژگی هایی است که در درصد موفقیت درمان بیماری ها تاثیر بسزایی دارد . لذا در انتخاب پزشک خود دقت لازم و کافی را داشته باشید زیرا پزشک خوب می تواند از بروز عوارض ناشی از درمان و جراحی ها بکاهد.
موقعیت جغرافیایی مطب متخصص ارتوپدی
یکی دیگر از ویژگی ها که در انتخاب متخصص ارتوپدی تاثیرگذار است موقعیت جغرافیایی می باشد. امروزه با وجود ترافیک های بین شهری و تردد در سطح شهر سخت شده است و همین امر سبب شده تا افراد به دنبال متخصصین در محدوده منطقه زندگی خود باشند. از دیگر ویژگی های مهم برای انتخاب یک پزشک در دسترس بودن و قرار داشتن در محیط مناسب برای مراجعه کنندگان است.

آگاهی و دانش در زمینه فعالیت حرفه ای و تخصصی خویش
یکی از مهم ترین ویژگی هایی که یک متخصص ارتوپدی خوب باید داشته باشد این است که در زمینه ارتوپدی دانش زیادی داشته باشد و همواره با به روز ترین و آخرین اطلاعات و دانشی که در حوزه ارتوپدی تولید شده اند بتواند خود را به روز کند. بسیاری از پزشکان و متخصصین ارتوپدی به جهت حساسیت بالایی که در حوزه ارتوپدی وجود دارد تلاش می کنند که از بیشترین و معتبر ترین اطلاعات و تکنیک هایی که در حوزه ارتوپدی وجود دارد آگاه باشند تا روند تشخیص و درمان به بهترین شکل ممکن اتفاق بیفتد.
خوشبختانه آگاهی دقیق متخصصین ارتوپدی در کشور ما بسیاری از دغدغه های افراد را از بین برده است و می تواند موجب افزایش موفقیت در نتیجه روند درمان باشد.
مهارت تجربی و توانمندی های عملی
علاوه بر اینکه پزشکان باید اطلاعات زیادی داشته باشند به همان میزان باید توانمندی در پیاده سازی تئوری های علمی داشته باشند تا درمان موفق باشد. تجربه و مهارت مکمل لازم و ضروری در کسب دانش است که در تمامی حوزه های پزشکی این مساله مورد توجه جدی است. بدین نحو که تمامی فارغ التحصیلان بعد از اینکه دوره های آموزشی تئوری خود را پشت سر گذاشتند مدت زمانی را زیر نظر بهترین اساتید و مجرب ترین آنها دورهایی عملی را می گذرانند. همین مساله موجب می شود که متخصصینی با تجربه شوند و با مسائل جزئی و دقیق آشنا گردند.
اخلاق مداری و رعایت اصول حرفه ای
واقعیتی که وجود دارد این است که از آنجایی که بسیاری از افراد با مشکلاتی جدی در ناحیه عضلات و مفاصل و نیز استخوان ها مواجه می شوند هزینه های زیادی برای درمان مشکلات شان باید پرداخت کنند. از طرفی هم درمان های مربوط به این بخش های بدنی جزء درمان های ضروری محسوب می شود و باید در اولین فرصت تمامی اقدامات درمانی انجام شود تا از هر گونه پیشروی بیماری جلوگیری گردد. در بسیاری از مواردی که افراد نمی توانند هزینه های درمانی را متحمل شوند پزشکانی هستند که حاضر هستند که با کمترین حق الزحمه و مماشات با وضعیت بیمار به رفع مشکلات وی بپردازند.
فعالیت های تخصصی و متمرکز
بهترین متخصص ارتوپدی از جمله ویژگی هایی که باید داشته باشد این است که بهتر است که به طور تخصصی و متمرکز در یک حوزه خاص به طبابت بپردازد. این مساله موجب می شود که در طول زمان مهارت زیادی در حوزه فعالیت های خود پیدا کند. این مساله هم دانش را می افزاید و هم این اینکه تجربه کاری زیادی را برای متخصصین ایجاد می کند.
راه های پیدا کردن بهترین متخصص ارتوپد در تهران
۱- موتور جست و جو
موتور جست و جو گوگل و بینگ از جمله ابزار هایی هستند که میتوان در زمان کم و با سرعت زیاد به اطلاعات جامعی دست یافت. موتور های جست و جو اطلاعات عظیمی را فقط در چند دقیقه در اختیارمان میگذارند و دیگر نیازی به تحقیقات طولانی مدت نیست. شما کافیست کلمه “بهترین متخصص ارتوپد” را انتخاب کنید تا لیستی از بهترین متخصصین در اختیار شما قرار بگیرد.
۲- شبکه اجتماعی
از بهترین و در دسترس ترین ابزار هایی که در تلفن همراه هر فردی پیدا می شود میتوان به شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، تویتر و … اشاره کرد. این شبکه های اجتماعی میتواند بازخوردی از نظرات مخاطبان را در اختیارتان قرار دهد.
۳- دوستان و آشنایان
قبل از انتخاب و مراجعه بهترین متخصص ارتوپد از اطرافیان خود کمک بخواهید. آیا کسی در اطرافیان شما یک متخصص خوب میشناسد؟ آیا تجربه ای در این زمینه دارد؟ حتما نظرات آشنایان خود را بپرسید و ببینید چه قدر درمان آن ها نتیجه بخش و مثبت بوده است.
۴- انجمن ها
تالار های گفت و گو مکانی دوستانه را برای شما فراهم می کند تا همه بتوانند تجربیات خود را در اختیار دیگران بگذارند. شما میتوانید در مورد طرح درمان پزشکان مختلف در این تالار های تحقیق کرده و با توجه به نتیجه کلی بهترین پزشک را انتخاب کنید.
۵- مراجعه به مطب
مراجعه حضوری میتواند یک تصمیم هوشمندانه باشد. کافیست لیستی از پزشکان را تهیه کرده و به مطب آن ها مراجعه کنید. از سایر بیمارانی که در اتاق انتظار نشسته اند سوال کنید و میزان رضایت آن ها را بپرسید.
در هنگام مراجعه به متخصص خوب ارتوپد چه سوالاتی بپرسیم؟
برای آگاهی از روند درمانی و مدت زمان بهبودی میتوانید سوالات زیر را یادداشت کرده و در جلسه مشاوره از پزشک خود بپرسید:
- دوره درمان چه مدت طول خواهد کشید؟
- در چه بیمارستان هایی جراحی انجام می شود؟
- از چه روش جراحی ای برای شما استفاده خواهد شد؟
- هزینه جراحی چه قدر خواهد بود؟
- آیا هزینه جراحی تحت پوشش بیمه قرار میگیرد؟
- جراحی چه خطراتی برای فرد به دنبال دارد؟
- اقدامات قبل و بعد از جراحی کدامند؟
چرا دکتر رضا شیروانی بختیاری؟
دکتر رضا شیروانی بختیاری فارغ التحصیل پزشکى عمومى از دانشگاه تهران و فارغ التحصیل دوره تخصص ارتوپدى از دانشگاه فردوسى مشهد هستند. ایشان در سال ۱۳۹۲ رتبه برتر آزمون بورد تخصصی بودند و دوره تخصصى آسیبهاى ورزشى و ارتروسکوپى از ایتالیا را گذراندند.
مشاوره با دکتر شیروانی
[wpforms id=”4742″ title=”false” description=”false”]
نتیجه گیری
در پایان این نکته را یادآور خواهیم شد مشکلاتی که در حیطه فعالیت های متخصص ارتوپدی قرار می گیرد قطعا بسیار جدی است. از این رو توصیه این است که همواره برای درمان مشکلات خود از بهترین معتبر ترین متخصصین ارتوپدی کمک بگیرید تا روند تشخیص و درمان با بالا ترین کیفیت انجام شود.درمان بیماری ها با مراجعه به پزشک میسر می باشد و تنها نکته قابل توجه این است که بهتر است در صورت مشاهده هر گونه علائم به متخصص ارتوپدی مراجعه نماید تا از شدت بیماری بکاهید.
یکی از نقطه امیدواری های ما این است که آمار پزشکان باسواد و با تجربه ای که با عنوان بهترین متخصص ارتوپدی شناخته شده اند کم نیستند. به همین جهت افراد می توانند بدون هیچ گونه دغدغه و نگرانی روند درمان را به آنان بسپارند و به موفقیت درمان امیدواری باشند. امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد و اطلاعات لازم را کسب کرده باشید. شما میتوانید سوالات و تجربیات خود را در زیر این مطلب به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول
متخصصان ارتوپدی که اغلب به اشتباه به آنها پزشک ارتوپدی گفته می شود، در تشخیص، درمان ، پیشگیری و توانبخشی بیماری های اسکلتی عضلانی تخصص دارند. جراحان ارتوپدی همچنین مشکلات اسکلتی عضلانی را تشخیص، درمان و پیشگیری می کنند ، اما در صورت لزوم می توانند جراحی نیز انجام دهند.
اگر شما دارای بیماری اسکلتی عضلانی هستید و به دنبال مراقبت های پزشکی تخصصی برای ارزیابی و درمان هستید، ممکن است این نگرانی را داشته باشید که تنها راه حل درمانی جراح ارتوپد جراحی است. در حقیقت جراحی تنها زمانی توصیه می شود که سایر روش های محافظه کارانه موفق عمل نکرده باشند.
پزشکان و جراحان ارتوپدی متخصص ستون فقرات و مفاصل هستند که بر کل بدن تأثیر می گذارد، بنابراین در رسیدگی به اعصاب فشرده و تأثیرات آنها بر قسمت های مختلف بدن مهارت بالایی دارند.
برای درمان زانو درد ابتدا باید علت آن توسط متخصص ارتوپد مشخص شود ولی به طور کلی میتوانید از یخ و باند فشاری استفاده کنید و وزن خود را بر روی زانو ها نیندازید.
اگر دارای زانو درد هستید از حرکاتی مانند پریدن خودداری کنید و راه رفتن را به آرامی شروع کنید و در روز ۲۰ دقیقه پیاده روی کنید.
پزشکان ارتوپد متخصص آرتریت و بیماری هایی هستند که استخوان ها، ماهیچه ها و مفاصل را درگیر می کنند. آنها برای تشخیص های دشوار و درمان انواع آرتریت، به ویژه مواردی که نیاز به درمان پیچیده دارند، آموزش دیده اند.
آرتروز. روماتیسم مفصلی. سندرم تونل حفره ای. سندرم تونل مچ دست. صدمات رباطی به زانو. منیسک پاره شده.
پزشکان ارتوپدی با استفاده از روش های مختلف برای کاهش درد که شامل تزریق، دارو، فیزیوتراپی و جراحی است، می توانند دراز مدت کمردرد را تسکین دهند.
هنگامی که بیماران با ناراحتی یا درد مراجعه می کنند ، پزشکان سعی می کنند آنها را به جهاتی غیر از جراحی جهت درمان راهنمایی کنند. این می تواند شامل همه چیز از داروهای تجویزی تا درمان فیزیکی باشد . دلایل مختلفی برای اجتناب از جراحی وجود دارد. خطرات ناشی از بیهوشی، مدت زمان بهبودی طولانی و همچنین ایجاد اختلال پس از جراحی میتواند از جمله دلایلی باشد که باعث می شود اول از سایر روش های غیر جراحی کم گرفته شود.
درمان سیاتیک شامل روش های مختلفی از جمله دارو ، فیزیوتراپی، تزریق استروئید و جراحی توسط جراح ارتوپد است. درمان سیاتیک توصیه شده بر اساس شدت سیاتیک شما متفاوت خواهد بود.
در مراحل اولیه کمپرس یخ، استراحت، بانداژ و مصرف دارو های ضد درد. در صورتی که درد ادامه دار باشد حتما به پزشک مراجعه بفرمایید.
خیر تزریق پی ار پی نمیتواند در تسکین درد استخوانی موثر باشد اما میتواند در درمان و کاهش درد های تاندون، مفصل و غضروف موثر است.
راه های ارتباطی با دکتر شیروانی
آدرس:
تهران، خیابان جردن، ناهید شرقی، پلاک ۲۰ (داروخانه دکتر خاوری)، طبقه اول، واحد ۳ غربی
شماره تماس:
ساعت کاری : ۱۵ الی ۲۰
سلام دکتر خسته نباشید، من با مشت کوبیدم به کابینت دستم ۴۰ روز تو گچ بود ولی الان که باز کردم همچنان درد داره و دیروز عکس گرفتم که عکس هایم رو براتون ارسال می کنم . می خواستم بدونم مشکلم چیه ؟ ممنون میشم جواب بدید .
سلام، ۴٠ روز مدت طولانى براى گچ دست میباشد، درد می تواند به علت خشکى مفاصل ایجاد شده باشد، ١٠ جلسه فیزیوتراپى انجام شود سپس مجدد معاینه شوید .
سلام خسته نباشید
اقای دکتر من برای دچار پارگی منیسک پا شدم و اینکه خواستم برسم خدمتتون لطف می کنید بفرمایید کدوم بیمارستان ها کار می کنید .
ممنون
بیمارستان نیکان و نورافشار
با سلام من حدود چند ماهی هست که دست راستم از بالای مفصل بازو تا مچ دست چند شب در میان دچار درد شدید میشه خواستم ببینم باید به شما مراجعه کنم یا متخصص مغز و اعصاب ؟
سلام
بله مراجعه بفرمایید
درود بر شما .
لطفا آدرس و روزهای کاری رو ارسال بفرمایید
لطفا به قسمت تماس با دکتر سایت مراجعه نمایید.
سلام دکترجان من هنگام دویدن زانوم پیچ خورد و بعد از ام ار ای تو گزارش ام ار ای گفته شده که منیسک داخلی پارگی دسته سطلی دارد و پارگی رباط صلیبی نیز دیده شده رفتم پیش یه متخصصی که بهم گفت اگه توی فاصله سه یا چهار ماه آینده زانوم قفل نکنه و یا خالی نکنه زانوم ترمیم میشه و تا نوروز کاملا خوب میشه
آیا همچین چیزی ممکنه؟؟؟یا باید عمل کنم و اگر عمل جراحی نیازه چه وقتی عمل بشه زانوم بهتره زمان خاصی داره یا هرچی زودتر بهتر؟؟؟ممنون می شم جوابمو بدید.
حتما باید جراحى شوید و صبر کردن فایده ندارد
سلام دکتر من سه روز پیش تو فوتبال خوردم زمین مچ پامو و زانو درد شدید داره… حتی حس میکنم زانوم ملتهب شده… باید چیکار کنم؟ میخوام بیام پیشتون چه آزمایشایی لازمه؟
سلام ابتدا باید معاینه فیزیکی شوید.
سلام هزینه جراحی تعویض مفصل چه قدره؟
سلام لطفا با مطب تماس بگیرید.